Contacte

Direcció

Travessia del teatre 2 08650, Sallent

Telefon

638315160

Email

info@solarnet.cat
Quines son les ajudes per la instal·lació de plaques solars?

Actualment hi ha diferents ajudes gobernamentals, autonòmiques i municipals per lainstal·lació de plaques solars fotovoltaiques.

La pujada elèctrica incentiva la instal·lació de plaques solar, perquè?

Amb la nova tarifa elèctrica el preiu de la llum s’ha disparat i una solució per a frontar aquesta pujada és instal·lar plaques solars per autoconsum.

La temperatura influeix en el rendiment?

La temperatura fa varia el rendiment de les mòduls solars fotovoltaics, això influeix en el nombre de plaques i inversor a insta·lar.

Quina importancia té la ubicació en el rendiment?

En aquest article es quantifiquen les pèrdues del sistema solar fotovoltaic degudes a la orientació i inclinació de les plaques solars.

Quantes plaques necessito?

Cada client té un consum diferent, que no va lligat a la potencia contractada, i s’ha d’analitzar de forma totalment personalitzada.

Quanta energia solar podem aprofitar?

L’energia solar pateix una sèrie de pèrdues per culpa de diferents factors abans d’arribar a la superficie terrestre.

Quant val i quin estalvi tindré en la factura de la llum?

Analitzem en quina situació es troben les instal·lacions solars fotovoltaiques i quin és el seu cost i quin estalvi pot generar a la factura de llum.

Què s’ha de saber abans d’instal·lar una placa solar?

Abans de donar el pas per instal·lar plaques solars elèctriques a la llar cal tenir en compte determinades circumstàncies per obtenir un major rendiment.

Quin manteniment tenen les plaques?

El manteniment de les plaques definirà la seva vida ùltil i l’aprofitament del sistema fotovoltaic, per tant és de vital importancia el seu manteniment.

The wind of the future will lead the Green Recovery

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout.

Què significa l’autoconsum solar?

L’autoconsum d’energia renovable fotovoltaica (FV) és el model econòmic en el qual l’edifici utilitza l’electricitat FV per a les seves pròpies necessitats elèctriques.