Contacte

Direcció

Travessia del teatre 2 08650, Sallent

Telefon

638315160

Email

info@solarnet.cat

L’entrada en vigor de la nova factura de la llum també ha vingut acompanyada d’un programa d’ajudes per a finançar instal·lacions d’autoconsum, equips d’emmagatzematge d’energia i sistemes de climatització amb energies renovables. Un paquet que té una inversió inicial de 660 milions d’euros, ampliables a 1.320 milions.

Aquests programes, a càrrec del pressupost de el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, són les primeres línies a gran escala a nivell estatal dirigides específicament a autoconsum i emmagatzematge. Les comunitats i ciutats autònomes són les encarregades de liderar la gestió dels fons fins 2023, d’acord amb criteris transparents i objectius. I, a més, permetran crear més de 25.000 llocs de treball, entre directes i indirectes.

Els 660 milions inicialment pressupostats es ampliat, segons es vagin executant les quanties inicials assignades a cada autonomia, Fins arribar als 1.320 milions d’el programa total. La distribució de les Ajudes proporciona 90 milions en Ajudes per a instal·lacions d’autoconsum, 220 milions per a l’emmagatzematge Darrere el comptador i 200 milions per a climatització amb energies renovables (fins a 200 milions).

Ajudes per a instal·lar plaques solars

En el cas de l’energia solar fotovoltaica les ajudes abasta des del 15% per a una gran empresa Fins al 45% per a una pime o un sistema petit, inferior a 10 kW; els particulars podran beneficiar d’un 40%, puja a l’50% en els sistemes d’autoconsum col·lectiu i les administracions públiques de l’70%.A més, amb aquest programa es podrà subvencionar la inversió en equips i materials; l’obra civil; els Equipaments electromecànics, hidràulics, de control i auxiliars; els sistemes de gestió i monitoratge, la redacció de projectes, memòries tècniques i direcció facultativa, entre altres actuacions. 

Escriu el teu comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *